Månedens produkter: Selv-bruning og peelingkrem

Som jeg nevnte i ett innlegg tidligere fikk jeg denne måneden en pakke sponset fra Yves Rocher med noen produkter som jeg fikk lov å teste ut. Denne gangen inneholdt pakken en selv-bruningsspray for kroppen, en selvbruningskrem for ansiktet og en peelingkrem for kroppen. Disse har jeg nå testet ut i noen uker og har nå kommet frem til min mening om disse produktene.

Bontanical expertise – self tan
Dette er da sprayen som brukes til kroppen. Personlig likte jeg den ikke så godt. Siden den er en spray blir det veldig vanskelig å få det jevnt. I forhold til påføring må du spraye flere ganger for å kunne dekke stedene helt. Jeg syntes dette ble veldig tungvindt og det at det ble flekkete gjorde ikke saken noe bedre.
Du kan få kjøpt like produkter som ikke er i spray form på nettsiden deres også, selv har jeg ikke prøvd dem men vil tro de er enklere å påføre og enklere å få ett jevnt resultat. Uansett, sprayen finner du HER.

Bontanical expertise – self tan – For ansiktet
Denne kommer i tube som er mer som fuktighetskrem. Den lukter godt og er mye bedre å påføre. Her opplevde jeg og at det ble flekker. Enkelte plasser ble det mye brunere enn andre. Men det kan komme av at jeg kanskje var for dårlig til å smøre det ut for jevnt. Denne finner du HER.

Bonitanical expertise – body
Peeling kremen. Kan være at den lukter litt rart i begynnelsen, men synes nå etter å ha brukt den en del at den lukter veldig godt. Den inneholder store korn fra aprikos kjerner og er lett og påføre. Det er ingen tvil om at dette produktet gjør jobben sin! Den gir den silkemyk hud og lukter godt når du er ferdig i dusjen. Veldig fornøyd med denne! Nå er det og 50% på den og den kan kjøpes HER.

 

 

 

 

 

 

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *