Modell

To dager på rad nå har jeg våknet av at solstrålene har strukket seg gjennom vinduet og inn på soverommet mitt. Ingen ting er bedre enn å våkne til sol og blå himmel!
Snøen i hagen krymper litt for hver dag som går og det grønne gresset blir mer synlig. Jeg kunne gå med små-sko og vår jakke uten å fryse i dag, utrolig deilig!
Vurdere å gjemme bort vinterjakkene og vinterskoene nå, men er det trygt? Jeg tror jeg tar sjansen!

I morgen skal det være moteshow på Torgkvartalet (kjøpesenteret her på Stjørdal) og de har natt åpen til klokken 22.00. Det skal også være konsert med en eller annen gruppe. Selv har jeg blitt spurt om jeg ville gå modell for Vila på moteshowet og har sagt ja til det.
Så i dag har jeg vært å prøvd på antrekkene som jeg skal bruke under moteshowet i morgen. Likte klærne veldig godt og tror dette blir bra! Er generelt glad i Vila butikken og handler ofte klær der. Kjenner nervene og sommerfuglene leker litt i magen men det går nok greit, det er ikke en mulighet man får hver dag.
Miriam Chrisitne skulle egentlig gå sammen med meg men hun har blitt syk stakkar! Så isteden for Miriam skal søskenbarne hennes Margrete steppe inn. Nydelig jente det også og en veldig bra erstatter! Gleder masse, men gruver meg litt og.

Stesøster Ronja skal være med som moralsk støtte og fotograf så det kommer nok bilder her på bloggen etter moteshowet i morgen.
Nå synes jeg og at jeg har vært utrolig flink med å blogge i det siste, jeg har lagt ut ett innlegg hver dag. Er ikke alltid det er like mye som skjer, men som sagt nå har jeg vært flink.

– Stine

Tumblr_lrc929qgu11qfcyo3o1_500_large

Img_4404_large

533013_10150626674866971_626951970_9384778_1696019000_n_large

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *