Ute-interiør drømmer

Jeg brukte morgentimene på å se litt rundt på nettet for å finne inspirasjon til hvordan jeg kan få inngangspartiet og trappen litt koselig. Jeg ser for meg ett par stoler og ett bor hvor frokosten etter hvert kan spises og samtaler meg gode venninner kan holdes utover en sommerkveld.
Ellers ser jeg for meg ett par blomsterpotter i ganske stor størrelse ved døren med ett velkommen skilt eller en krans på døra.
På bordet skal det stå en vase eller ei blomsterpotte med friske blomster i og på veggen en blomsterkasse eller blomsterpotte med blomster i friske farger.
For øyeblikket ligger det jo ett tykt lag med snø ute så det blir nok ikke enda, noe som passer ganske greit for da har jeg enda lengre tid til å spare opp og planlegge litt mer hvordan det kan bli. Jeg håper det blir bra til slutt og at folk som kommer på besøk synes det er koselig når det er litt pyntet.
Drømmer også om møbler i hagen, men i første om gang må det bli inngangspartiet. Jeg skal jo ikke bo her for alltid. Håper jo på å få hus med stor hage og gårdsplass som jeg skal leve lykkelig i med en god ektemann og ett par barn og ett eller annet husdyr. Gjerne en hund, og kanskje en katt. Men alt til sin tid, jeg er fremdeles ung og har god tid på meg.

Har satt sammen noen bilder av ting jeg kunne tenkt meg og ha ute på trappen ved inngangspartiet.

– Stine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

2 kommentarer

  1. det høres skikkelig fint ut 🙂 hvis du kjøper et slikt bord kan du jo let flytte det til hagen om du har lyst til det 🙂 Bra du forstår at du har god tid. dumt hvis man forhaster seg inn i noe 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *