Roadtrip

Det ringer i telefonen og det plinger på facebook. Stesøster Ronja lurer på om jeg vil være med henne og kjøre hennes stesøster Erika opp til Tydal for at hun skulle på hytten til kjæresten sin. Vil vel i grunnen si det ble nærmere Stuggudal.
Jeg hadde jo i grunnen ikke stort annet å foreta meg så takket ja til å bli med. Det tok sin tid å kjøre oppover for å si det slik, da vi hadde kommet til Selbu måtte jeg ha do-pause og Ronja frokost. Pølse med brød fra Esso er jo ikke værst frokost det.

Etter som vi kjørte følte jeg vi kom lenger og lenger opp i fjellet og det ble mer og mer øde jo lengre vi kjørte. Minte i grunnen litt om «Fritt vilt», bortsett fra at det ikke var skummelt da.
Men jo lengre opp i høyden vi om jo finere ble det. Ett vinterparadis uten like! Hadde nok vært utrolig fint å ha hytte der på vinterstid, og med beliggenhet ikke så langt fra skiheisen er det jo perfekt.
Men kan ikke tenke meg at det er like fint på sommeren. Litt langt å kjøre, men ei uke på hytte der oppe med sol og muligheter for å stå på snowboard i bakken hadde jeg nok ikke sagt nei takk til.

Deilig å komme hjem igjen etter 4 timer i bil. Kjennes på ryggen for å si det slik. Magen har blitt fylt opp med middag, og jeg gleder meg til å bare slappe av hjemme med tv-kos i kveld.

– Stine

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *