The Best!

Det at jeg har verdens beste besteforeldre skal jeg absolutt ikke legge skjul på! Jeg skulle egentlig møte mormor og morfar for en kopp kaffe men endte opp på Egon for å spise middag istedet. Noe jeg absolutt ikke hadde noe i mot!
Jeg introduserte mormor og Egon’s cæsar salat som var like nydelig som alltid mens morfar valgte pizza buffet. De er så utrolig søte og snille!
De kjøpte også kabel til tven min så nå har jeg faktisk tv-kanaler. Det har jeg ikke klart å somle meg til å fikse enda, så de spurte om de skulle sponse en kabel. Så nå sitter jeg faktisk og ser på tv. Noe jeg ikke har gjort på flere måneder og føles nesten litt merkelig. Uvant liksom.
Slenger med ett par outfit bilder fra i dag, lenge siden sist nå.

– Stine

 

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *