Perfekt slutt på dagen!

Jeg kunne ikke bedt om en bedre slutt på dagen jeg hadde i går. Jeg og Miriam Christine stakk ned til en strand like ved henne hvor vi måtte gå ett like stykke for å komme frem til åpent hav. Det var stapp mørkt men likevel koselig.
Vi fant oss en tørrplass på svaberget og satte oss ned der. Siden det enkelte plasser var stjerneklart la vi oss på rygg. Plutselig begynte ett herlig nordlys og danse over himmelen mellom stjerner og stjerneskudd. Det var helt utrolig å ligge der og høre bølgene slå mot land mens vi så på det vakre synet som bredte seg over himmelen.
Jeg er glad jeg fikk opplevd dette øyeblikket med Miriam Christine, kunne ikke valgt en bedre venn og avslutte dagen med. Kjenner jeg gruver meg veldig til hun flytter til høsten, er ikke i tvil om at jeg SKAL besøke henne når hun flytter. Vi har ikke kjent hverandre mer enn ett par år, men hun er desidert den beste vennen jeg har! Jeg er så takknemlig for at jeg er så heldig å har fått blitt kjent med denne jenta. Vi har opplevd mye sammen både på godt og vondt på den tiden vi har kjent hverandre, men jeg håper vi får oppleve mye mer sammen. Utrolig glad i deg, Skjønneste Miriam Christine! ♥

 

– Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *