Høstvær

Man skulle nesten tro det var høst isteden for vår her i Trøndelag. Det regner og blåser, av og til snør det også. Vi hadde ett par dager med fin vær, men vi skulle visst ikke få flere dager med sol.
Men kan ikke felle tårer fordi om været ikke er helt som man skulle ønske. Det er jo  litt koselig å sitte inne med ei god bok eller en film på tven med en kopp varm te eller kaffe med smak for den som liker det mens regndråpene ruller nedover stuevinduet.

Jeg for min del koser meg også med heklingen jeg begynte på i forrige uke. Med katten ved min side breier vi oss begge ut i sofaen og lytter til litt god og rolig musikk mens levende lys lyser opp i kveldens stillhet.
Av og til må man bare sette pris på de små tingene i hverdagen, lene seg tilbake, senke skuldrene og nyte stillheten.

– Stine

 

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *