Koselig besøk

Da har jeg fått kjørt hjem de utrolig herlige jentene som kom på besøk hos meg i kveld! Viktig å passe på så de kommer seg trygt hjem når det er så sent på kvelden.
Søte som Miriam Christine og Birgitte er hadde de med seg ingredienser til å bake kake som en forsinket bursdagsfeiring av bursdagen min. Siden Birgitte kunne oppskriften i hode fikk hun styre skuta på kjøkkenet og fortelle av vi andre skulle gjøre.

Når kaken var ferdig satte vi på filmen «Courageous», en film jeg og Miriam Christine har hatt lyst til å sett en god stund nå. Og endelig kom den i postkassen min for noen dager siden. Filmen var skikkelig bra! Det var god blanding med trist, morsomt, spennende og nervepirrende. En Absolutt anbefaling å se! Samme selskapet har også laget filmen «Fireproof» som vi alle tre er stor fan av.
Kaken forsvant under filmen og vi ble sittende å prate litt før vi fant ut at vi alle sammen måtte finne senga.

I morgen krysser vi fingrene for at solen titter frem på himmelen. For da ser det ut som at jeg skal få oppleve en dag i skiheisen med disse to herlige jentene som var hos meg i kveld. Og jeg gleder meg kjempe masse allerede! Så det bare MÅ bli fint vær i morgen.

– Stine

You may also like

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *