Små gleder i hverdagen

Jeg fikk ett skikkelig innfall av at jeg skulle sjekke postkassen min i går, selv om jeg visste at det sikkert ikke lå noe spennende der uansett. Men gjett hva jeg fant? To søte kort med noen fine ord på. Det sto ingenting om hvem som hadde sendt dem eller hvem de var i fra. Bak på det ene kortet sto det navnet mitt med fin skrift og tegnet ett hjerte.
Jeg fant ut at det måtte være en jente som hadde gjort det, og bestemte meg for at det var Miriam Christine som hadde gjort det. Men hun skulle selvfølgelig late som ingenting og fortalte at det ikke var henne da jeg ringte. Etter hver klarte hun ikke å holde seg lengre og innrømmet at hun hadde lagt dem der.

Utrolig søtt gjort! Det er slike små ting som er små gleder i hverdagen. Det viser og at vennene dine vil deg vel. Jeg er glad for at jeg sjekket postkassen for å si det slik! Ordene gjorde meg glad, og enda mer glad ble jeg når jeg visste hvem som hadde lagt dem der. Søt du Miriam Christine! ♥

– Stine

You may also like

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *