Back on track!

Jeg har hatt en ganske lang pause fra treningen. Tidligere trente jeg hver dag før jobb, og av en eller annen grunn ble det brått slutt på det. I høst tenkte jeg at jeg måtte begynne igjen, men trengte ordentlige joggesko før jeg kunne begynne. Høsten gikk og vinteren kom, jeg fortalte mamma at jeg ønske meg ordentlige joggesko og fikk det til bursdagen min i Januar.
Forrige uke trente jeg hver dag før jobb. Denne uka har det ikke blitt noe trening pågrunn av at jeg begynte så tidlig på jobb, og jeg trenger skjønnhetssøvnen jeg kan få siden jeg sliter en del med søvn.
Men har følt ett stort behov for å røre på meg de dagene jeg ikke har fått trent nå. Så i dag tok jeg like gjerne turen ned på treningssenteret og tok en times tid med intervall. I morges blir det påan igjen med trening før jobb og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg!

Jeg vet ikke hvor motivasjon, eller behovet kommer fra. Men jeg får bare ett kick av at jeg må få trent, må få brukt kroppen og rørt på meg. Samtidig har mat vanene mine blitt mye mer sunnere, spiser mer frukt, og har ofte salat til maten. Det har liksom bare kommet helt naturlig, jeg har ikke trengt å tvingt meg selv til å spise eller kjøpe det . Og det føles veldig godt!
I går på bursdagen tror jeg var første gang på mange år at jeg takket nei til kake, ikke en gang brus fristet. Rart. Men deilig.

– Stine

Sweatisfatcrying_185279138_large

419835_328200920549604_100000790954978_904538_1190952648_n_large

Tumblr_lpmusnsaa71qd32hio1_500_large

 

You may also like

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *