Kose kveld med Miriam Christine!

Jeg har hatt en helt nydelig kveld sammen med søte Miriam Christine i kveld. Utrolig glad for at hun var den som holdt meg med selskap i kveld.
Jeg dro bort på jobben til Miriam like før hun var ferdig så stakk vi på butikken for å handle inn litt mat til kvelden. Vi hadde blitt enig på forhånd at vi skulle prøve noe ingen av oss hadde laget tidligere. Og alle som kjenner meg godt nok vet at jeg er utrolig kresen og skeptisk på ny mat. Men jeg har blitt tøffere til å smake nye ting!
Vi valgte crispy chicken, som inneholdt kyllingfilet, potetgull og ost. Miriam droppet osten, men det var kjempe godt med ost på! Ved siden av hadde vi salat og ris. Og det smakte kjempe godt alt sammen! Så det skal garantert spises igjen.

Miriam Christine hadde også kjempe lyst på kake. Så da lager vi kake. Eller, Miriam laget kake. Det viste seg at formen ikke var tett så plutselig var jo halve kjøkkenbenken full av sjokolade. Men vi løste det med å sette formen i en ildfast form. Kaken rant litt utover, men det gjorde ingenting. Vi gjorde det så enkelt at vi satt med vær vår skje og spise rett fra formen. Og den smakte helt nydelig! Mens vi spiste så vi filmen «Bruder i krig», en av mine yndlings jente filmer. Ingen tvil, har ikke telling på hvor mange ganger jeg har sett den filmen.

Det ble i vertfall en kjempe fin kveld med mye god mat og hyggelig selskap! Nå skal jeg straks krype under dyna og lade opp til en ny dag med mye på planen. I morgen går turen innover til Byen en tur sammen med Miriam Christine, så drar jeg direkte fra Trondheim og på Skatval på bursdag til Stefar Ivar.
Blir nok rolig hjemme kveld på meg i morgen siden det er så mye som skjer. Men det blir nok deilig det også.

– Stine

You may also like

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *