Lørdagskos

Den følelsen av å våkne tidlig å faktisk få gjort noe ut av dagen når man har fri er en herlig følelse. At man kjenner at man har brukt utrolig mye energi i løpe av dagen, brukt det på ting og mennesker som betyr utrolig mye for deg.

Jeg for min del var oppe før klokken 9 i morges, kom meg inn i noe tøy og gikk oppi gata for å gjøre unna ærender jeg hadde der. Det tok litt lengre tid enn jeg hadde ventet, men det gjorde i grunnen ingenting for jeg hadde det jo ikke travelt. Var blant annet innom blomsterbutikken og kjøpte blomster som mormor og morfar fikk som tusen takk for all hjelp med flytting og vasking av hybel.  Var også å fikk tak i en liten overraskelse som mamma skal få på morsdagen i morgen.
Hjemme fra gata igjen ble det frokost, etterfulgt av helga vasken. Noe som trengtes! Etter flytting og to katter som røyter og drar kattsand med seg rundt i hele leiligheten blir det fort skittent.
Kattene hadde forresten sin første natt ute natt til i dag, siden begge to viste interesse for å ut slapp jeg dem like gjerne ut.

Litt ut på dagen kom mamma og Ivar og plukket meg opp. Så kjørte vi utover til mormor og morfar på Åsen for å feire bursdagen til morfar som var i går. Her fikk vi først servert herlig middag bestående av lasagne. Deilig!
Så måtte maten få synke ned litt før det ble kaffe og kaker.
Tantes bær-blanding var også en del av desserten og den er helt klart en favoritt! Var veldig mett etter middagen så ble bare litt bær-blanding på meg.

Uttpå kvelden kom Stesøster Ronja en tur på besøk. Vi har kost oss med masse jenteprat . Koselig å se henne igjen og, og gøy å vise henne det nye bostedet mitt! Og hun har kjøpt seg bil, og jeg vil gratulerer henne med det! Misunnelig sa du? Nei, aldri… Eller jo, kanskje en smule. Men det blir på meg også! Når den tid kommer.
Mens jeg og Simba ventet på at Ronja skulle komme kom det besøk ved veranda døra, nabopusen ville vist ha med seg Simba ut og leke. Slapp selvfølgelig ikke katten inn, hater når andre folk slipper inn katter som de ikke eier. Så da var det like greit at Simba gikk ut.
Mye står på planen igjen i dag, så gleder meg til å få startet dagen ordentlig! Blir nok en bra dag dette også.

– Stine

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *