Strikkeprosjekt nr 1 ferdig!

Husker dere jeg skrev om at jeg hadde begynt med ett prosjekt innen strikking for litt siden? Det ble i grunnen ferdig for noen uker siden, men har ikke sydd det sammen før i dag. Arbeidet resulterte til at det ble ett pannebånd som morfar fikk i bursdagsgave nå nettopp. Og han ble kjempe glad! Ble veldig fornøyd med hvordan ble seende ut til slutt selv også og lurer nesten på om jeg må strikke ett til meg selv når jeg blir ferdig med mitt andre strikkeprosjekt. Om jeg noen gang blir ferdig da. Neida, blir nok ferdig. Det bare tar litt tid.
Nå sitter jeg hos mormor og morfar på bursdag. Morfar hadde bursdag i går så i dag feirer vi med lasagne som mormor har laget også blir det kaker til dessert etter hvert. Nam!

– Stine

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *