Beste dagen på lenge!

Det var noe spesielt med dagen i går. Hvorfor den ble så bra og spesiell vet jeg faktisk ikke. Jeg startet dagen med å løpe 6 km på tredemølla, og jeg trodde det etter hvert det begynte å gro vinger på meg. Jeg gikk glisende bort til jobb og var i stor humør. Bare av å løpe på mølla liksom. På jobb tilbringet vi 3 1/2 time ute i kjempe herlig vær med over 40 kids! Grillet pølser og oste smørbrød i lavoen. Sola begynner faktisk å varme! Herlig!

Rett etter jeg kom inn døra fra jobb pep det i telefonen min. Søte Miriam Christine lurte på om jeg ikke ville være med ut på Cafe før vi skulle på møte sammen. En halvtime etter å ha kommet inn døra løp jeg så ut den igjen. Med det samme vi var på kjøpesenteret stakk vi innom på Vila og hengte av en vår-jakke som jeg har spart lenge til. Prøvde den på og hadde ikke lyst til å ta den av meg! Gleder meg til den henger i gangen min i morgen.
Etter møtet ble det litt mingling, og siden Miriam Christine skulle sitte på med noen andre sammen med moren sin ble jeg en liten stund ekstra for å holde Miriam Christine med selskap, noe som ikke gjorde meg noe i det hele tatt! Bare koselig. Gruer meg allerede til denne herlige jenta flytter til Tromsø til høsten. Men gleder meg skikkelig til hun kommer tilbake!

Ble ganske sent før jeg var hjemme, derfor hadde jeg heller ikke energi til å gidde å sette meg ned å la fingrene løpe over tastaturet for deres skyld. Bildene fra gangen  kom heller ikke i går, skal prøve å få fikset det i løpet av de neste dagene, selv om mye står på planen!

– Stine

6847211061_e32110f803_z_large

Img1460319229_large

Tumblr_lyxez1ya1l1qc1grdo1_500_large

 

You may also like

3 kommentarer

  1. Så bra at du hadde en fin dag. Jeg blir glad når jeg hører at vennene mine har det bra vet du 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *