Personlig gave

Fredagkveld dro jeg til Miriam Chrisitne hvor vi så film og koste oss med grove rundstykker som hun hadde baket tidligere på dagen. Da fikk jeg også bursdagspresangen min som hun hadde laget til meg. En hjemmelaget personlig gave som jeg ble utrolig glad for! Gaven bestod av ett fint glass med ett rødt fint silkebånd, og hekle pynt rundt på yttersiden. Det var også limt små lapper med fine ord på uten på krukken. I selve krukken ligger også mange lapper med gode ord – nemlig mange forskjellige bibelvers.
Utrolig koselig og god gave. Og det at den er hjemmelaget gjør at den har ett personlig preg og jeg vet den er laget med kjærlighet.  Enda en gang, tusen takk Miriam Chrisitne!

– Stine

 

You may also like

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *