Gratulerer til meg!

Da var dagen hvor jeg fyller 21 år snart omme. Og jeg har kost meg kjempe masse i dag! Var først en tur på jobb hvor vi også hadde avslutting for oss lærlingene siden vi snart er ferdig på Ungdommens hus.  Så da ble det kjøpt inn god lunsj også koste vi oss med kake. Vi fikk også hver sin gave, og innholdet i gaven skal dere få se i morgen.

Etter jobb ringte Miriam Christine og lurte på om jeg ikke ville komme å være med henne. Her ble det servert nydelig middag bestående av kyllingfilet og pasta med pesto. Jeg for min del smakte pesto for første gang og likte det kjempe godt!
Etter middagen bakte jeg og Miriam Christine horn med ost og skinke inni som vi tok med oss ned i kjellerstua hvor vi satt og koste oss mens vi så en film. Birgitte kom også å holdt oss med selskap en stund. Ble en utrolig fin og ikke minst koselig bursdag!

Har fått masse fine meldinger fra folk som betyr utrolig mye for meg og det varmer hjertet mitt og se hvor mange gode folk jeg har rundt meg. Er veldig glad i alle sammen, det vil jeg at dere skal vite!
Først ringte Thale, hun hadde fått med seg resten av damene på Stordalen og i andre enden sang de bursdagssangen. Også ringer Tante og hun, Onkel og Nikolai gjorde akkurat det samme! Det var så koselig!
Det ble helt klart en fin bursdag! Og jeg vil gjerne takke alle sammen som har bidratt til at den ble som den ble. Utrolig glad i dere alle sammen!

– Stine

13_large

3293999712_25701689d8_b_large

Product-hugerect-4855-218-1320125340-04895d1868572f79c2dc86f214097271_large

 

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *