Girls nigth out

Siden Miriam Christine snart har bursdag inviterte hun jentegjengen sin ut på en koselig jentekveld ute. Alle som var invitert bortsett fra 2 stykker kom. Selv har jeg møtt alle jentene tidligere bortsett fra en av dem men det var utrolig koselig å få hilst på henne! Alle jentene er super hyggelige så jeg stor koste meg.

Vi startet kvelden med en runde med bowling. Det ble bare meg, Kamilla og Miriam Christine som spilte mens Thea og Marit så på. Siden alle tre er elendig i bowling fant vi ut at vi skulle ha gjerde. Det endte med at Miriam Christine vant, med meg på andre plass og Kamilla på tredje.
Etter bowlingen stakk vi på Egon for å få oss en matbit. Thea måtte dessverre dra for hun var ikke helt i form stakkar. Jeg bestilte Egon’s cæsar salat mens resten av jentene spiste wok med ris, kylling, grønnsaker og scampi. Jeg spurte Miriam Christine om jeg kunne få smake på scampien siden jeg aldri har smakt det tidligere og det falt virkelig i smak. Det smakte godt rett og slett!
Vi ble sittende en stund på Egon før vi etter hvert dro hver for oss. Det ble en utrolig koselig kveld som jeg håper kan gjenntaes igjen senere.

– Stine

You may also like

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *