Mørbanket

Jeg føler meg mørbanket og er egentlig veldig forundret over at jeg verken har noen blå, gule eller lilla flekker over kroppen etter alle mageplaskene og fallene oppe i skiheisen i går. Hver bevegelse gjør vondt, men det er verdt det. For det var kjempe gøy i skiheisen og jeg storkoste meg!

Etter hvert dro vi til Tangvold for å si hei til de på gården der. Der var de i fullgang med å bygge snøhuler. Vi ble invitert inn på kaffe og kaker. Noe som var kjempe deilig og kommer inn i varmen etter flere timer i skiheisen. 
Så måtte vi takk for oss og kjøre videre. Nå gikk turen til Mormoren og bestefaren til Knut hvor vi fikk servert middag samt enda mere kaffe og kaker. Skal ikke klage på at vi ikke får mat i alle fall.
Før vi dro hjem stakk vi og innom hytten til Tanten til Knut bare for å hilse på, der luktet og godt med mat. Hun skulle ha gjester til kvelds og hadde laget kjempe god mat. Vi fikk tilbud om å bli å spise sammen med dem, men vi mente vi har fått nok mat for en dag så vi takket nei og satte snuta hjem.

I dag blir det bare avslapping med The OC og prøve å få på plass de siste detaljene på bunaden min. Så skal den begynnes og monteres i løpe av uken.
Håper på å få til en hyttetur i løpe av Januar, så vi kan besøke skiheisen samtidig. Blir det like koselig som i høst når vi var der blir jo det en super helg.

Hvilke planer har du for dagen?

Bildene er fra da vi var på hytta i høst.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *