Sommerfølelsen is on his way!

I og med at hode og halsen verker var det kanskje ikke smarteste trekket å legge seg i bikini på verandaen og sole seg når jeg kom hjem fra jobb. Men det var DEILIG! Det var helt vindstille og lufta var ganske så varm. Kan si at lukten av solkrem smurt utover kroppen gav en skikkelig god sommer følelse gjennom kroppen min mens solstrålene tok godt i rundt meg og varmet meg. 
Og i tillegg ble det nystekte pannekaker med hjemmelaget blåbærsyltetøy til middag. Og som dessert hadde mormor kjøpt inn kroneis. Nå kan jeg ikke vente til at sommeren kommer! Blir så herlig. 
Sengen blir vel funnet tidlig i dag regner jeg med. Siden hode og halsen fremdeles verker. Men først skal jeg ha litt Tv-time. Og beste av alt er at jeg har fri i hele 5 dager nå. Det blir deilig å sove lenge og samle opp krefter og energi til å jobbe ut den 1 1/2 måneden jeg har igjen før sommerferie. 
Har dere hatt fin vær i dag?
Flere som har langhelg?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *