Verdens beste kjæreste!

Hei og god morgen! Det er strålende sol ute i dag så blir vel å må gå ut en tur om ikke så lenge. Har vært noen dager uten blogging nå, grunnet at jeg tilbringer mine dager med mine kjære som tilsvarer at vi holder på med litt mer spennende ting enn bloggen.

Fredag 14 Mai.
Jeg ble med mamma, Mormor og lille søster til byen. Været var nydelig og hvor ellers skal man da sitte på en kafe enn ute på terrassen? Jeg fikk en kjole av mormor, takk takk! Så ble det kjøpt inn en del små ting jeg hadde brukt for.
Når jeg kom hjem fra byen ble det at jeg og Knut stakk opp til Flora og ovenattet der sammen med Stein Henrik og Karsten.

Lørdag 15. Mai.
Meg og Knut fant ut at vi skulle kjøre oss en tur til Sverige, og det vil si at vi ente opp i Østersund. Har ikke jeg verdens beste kjæreste så vet ikke jeg. Vi koste oss med pizza på resturant og gikk rundt og kikket i butikker. Til Knut fikk vi kjøpt skjorte og slips + noen boxere som var ganske fancy. Jeg kjøpte meg ett par t-skjorter siden jeg eier hele 2 stykker i garderoben min.
På toppen av det hele hadde min kjæreste kjøpt med en kjole til meg som vi så på. Men det fikk jeg ikke vite før vi kom hjem. Jeg kunne ikke noe annet enn å smile, han er så utrolig søt av seg! Verdens beste uten tvil!
Vi var også innom oppi Tangvold hos tanten og onkelen til Knut hvor vi ble en times tid.
Vel hjemme ble det i grunn bare avslapping med snoop fra sverige og film på tven.

Søndag 16. Mai
Vel, for meg er det morgen enda. Kan ikke si at jeg har store planer for dagen. Kjærest liger fremdeles å sover, og hvis jeg husker riktig fikk jeg visst ikke lov til å vekke ham. Er ikke sikker om det var drømt eller virkelighet men han fortjener uansett og sove ut på. Den søte snille og greie kjæresten min.

Hvordan har din helg vært?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *