Min 17 Mai 2010

Dagen begynte egentlig med litt stress fra Knut sin side, med meg går som regel alt rolig men rutinert. Men det gikk seg opp og dagen ble bra. Bortsett fra at jeg kunne ønske jeg hadde litt mere søvn i kroppen så var alt greit. 

Jeg og Knut kjørte opp på Skatval til mamma hvor vi hadde lovt å komme å se på barnetoget, av den grunn at lille søsteren min og de 2 minste ste-søstrene mine skulle gå i toget. Utrolig nok fant jeg også den største ste-søsteren min i toge. Men det har vel noe med det å være russ. 
Talene befant seg rett utenfor huset så det var ikke lange veien å gå. To stykker fra 7 klasse på Skatval skole holdt tale og sang for oss. Hun som sang er søsteren til Jeanette. Flink var hun. 
Etter talene var det kaffe, kaker og sodd salg i hallen. Meg og Knut var en tur borti der uten å kjøpe noe, men gikk etter hvert hjem til mamma. 
Litt før halv 3 tok vi med oss lille søss ned til Stjørdal for å se folketoget der. Det var en del kjente der nede som måtte hilses på. Vi ble da stående sammen med mormoren og bestefaren til Knut. Man kan vel si det var en del kjente i toget også, i alle fall blant russen. 
Etterpå snudde vi snuten mot Skatval igjen hvor det ble grilling. Jeg spiste til krampa kom og tok meg og ble liggende som en slakt i skuvsenga etterpå. At Knut klarte å ha i seg kake etterpå skjønner jeg ikke. 
Nå kvelden begynte å komme dro jeg og Knut opp til han igjen. Der vi ble å bare slappe av før jeg måtte dra hjem til Åsen igjen.
Hvordan var din 17 mai?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *