Årets første uke, treningsøkt og nesten ulykke

Årets første uke har begynt, og den første dagen i en første uken har jeg fått unna gjort årets første treningsøkt. Skal ikke utelate at dagen oppi skiheisen ikke var trening nok for min del som var stiv som bare det i går. Men årets første treningsøkt på treningsenteret ble det. Og det var deilig! Er en stund siden sist jeg var der, men nå er det ingen kjære mor. Back on track!

Samtidig har det vært årets første arbeidsdag, det gikk forholdsvis greit. Kjenner jeg må snu døgnet tilbake der det var før julen kom å tok oss. Er kjempe sliten og vurdere faktisk å legge meg. Men en episode av The OC må sees først. 
Stakken til bunaden ligger nå å venter på å bli montert. Gleder meg sykt til jeg blir ferdig med bunaden nå! Savner det å lese bøker, blader og blogger uten å sitte å planlegge hvor mye som må broderes før jeg i et hele tatt kan gjøre noe slikt. Onsdag begynner vi. Godt!

Sånn forresten, jeg holdt på å bli påkjørt i morges. Jeg hadde refleks, det var gatelykt der og vei-overgang og like vel presterte bilen og nesten kjøre på meg! Jeg så jo at det kom bil, men beregnet at den hadde god tid å stoppe på. Når jeg NESTEN var over vei-overgangen ser jeg fronten på bilen 20-30 cm unna leggene mine og hopper ut mot andre siden av veien. Bilen bare kjører litt til side og kjører videre. Sykt!

Som dere ser har vi fremdeles internett, håper det ikke forsvinner riktig enda!

Hvordan var din første skole/jobb da?
Har du noen gang opplevd å nesten bli påkjørt?

Har du opplevd at du nesten har blitt påkjørt før?


You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *