Festligheter

Vorspielet i går var utrolig koselig. Vi var 5 jenter samlet hos ei som jeg så vidt har møtt før. Har i grunnen så vidt møtt de andre før også, men gøy likevel. Kjempe koselige folk! Ble litt mamma prat av de to som har barn, men ellers var det utrolig mye forskjellige samtaleemner! Gøy var det i vertfall.
Festen på selve Samfunnshuset ble det en del dansing. Var ikke noe kjent band som spilte, men noen lokalt. Men det var bra musikk, til og med litt julemusikk.
Jeg kjenner jo ikke så veldig mange her i Meråker men ble faktisk litt overrasket over hvor mange jeg egentlig kjente der. Var koselig å se alle som jeg kjente som jeg ikke har sett på lenge!

Felles frokost ved bordet, 7 kvinnfolk og en mann. Kjempe koselig og bra stemning! Har alltid følt meg som hjemme her, helt siden dag 1. I dag blir det kalkun til middag og scooter kjøring til kvelden, gleder meg! Har jo aldri kjørt scooter så det bli gøy å få prøvd det også! Blir nok kjempe hyggelig feiring.

– Stine

You may also like

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *