Bursdag

Mitt kjære søskenbarn Nikolai fyller 9 år i dag, så i dag har jeg vært på Verdal og feiret med familien + noen andre kjente av Tante og Onkel. Bursdagsbarnet holdt på å overfalle meg da jeg kom med pakken, men ellers kan man vel si at vi ikke så mye til han.
Tante hadde laget mange gode kaker, og det var også satt frem masse julekaker. Nam! Spiste til jeg ble kvalm. Men jeg må innrømme jeg følte meg ALT for overpyntet der jeg satt.  Jeg skal slutte å gå i kjoler i familie-bursdager. Blir så kleint.  Og når vi snakkes om kleint. En av de bekjente av Tante og Onkel som kom var en jeg var «kjæreste» med for mange år siden, men selvfølgelig kjente jeg ikke han igjen da han kom inn i stua. Skjønte ikke hvem av brødrene i ungeflokken det var før Tante sa navnet hans. Flaut sa du? joda. Og i det øyeblikket begynte jeg å bli en smule lei og ville hjem, samtidig som jeg var trøtt og sliten etter den 15 timers lange arbeidsdagen jeg hadde i går. Følte jeg satt i sofaen og så sur ut. Fint ikke sant?
Jaja, får bare være. Neste gang skal jeg ikke ha kjole på, smile en masse. Det hjelper nok.

– Stine

You may also like

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *