Vi vasker og vi vasker og det blir så fint og rent

1946-glo-coat-kitchen-crop_large

I det jeg danser rundt med vaskestauren og løper rundt meg selv med støvkluten kommer mormor ned og spør hvorfor i all verden jeg har tatt ut gulvteppet under stuebordet nede i kjellerstuen. Jeg skal vel vaske svarer jeg, men mormor bruker visst ikke å ta det ut hver gang hun vasker. Men denne gangen var det jeg som vasket og da skal det gjøres ordentlig.

Siden jeg bor gratis hos mormor og morfar og samtidig får mat så er det vel en grei deal at jeg vasker kjellerstuen og soverommet hvor jeg ligger siden det er rommene jeg oppholder meg mest i.
Samtidig vasker jeg mine egne klær, henger dem opp og bretter dem sammen. Nå står den andre maskinen med klær på.
vasker du rommet ditt selv?
Vasker du klærne dine selv?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *