tørrprat

Tumblr_l2mltvmfnm1qzvgm4o1_400_largewww.weheartit.com
Jeg befinner meg i kjelleren hjemme hos Knut's foreldre, tanken var at jeg skulle hjem i kveld. Men den varte bare til faren til Knut kom å spurte om jeg ville bli hær til i morgen. Ved tanken på jobb og hvordan få skyss til å klaffe så tenkte jeg ikke det gikk. Men blir visst jeg skal ta samme tog som faren til Knut pleier og ta om morgenen.

Kom hit i går kveld, en søt kjærlig Knut kom og hentet meg med den lille toyotan som sier kjør og stopp slik som den selv føler det med sine to søstre med. De hadde vært på konfirmasjon hos søskenbarnet sitt men forlot plassen litt tidligere. Vi dro innom video-kjappa for å leie en film. Men siden du fikk leid filmen til 55 kr og kjøpt den til 59 så ble det vi kjøpte den.
Halvveis i filmen kjørte meg og Knut ned på shell for å hente faren hans, noe som ente med at vi måtte inn og kjøpe litt snoop til resten av filmen.  Filmen var ikke akkurat like skummel som jeg hadde forventet, men den var grei.

I dag har igrunn alt bare gått rolig for seg. Knut har eksamens lesing han må gjøre unna, mens jeg har fått lånt meg en bok av Miriam Christine (søsteren hans) som jeg nå snart har kommet halvveis i.
Nå føler jeg igrunn det bare kommer tørrprat fra min sin side. Så vil ønske dere en riktig fin ettermiddag.

Hva har du brukt fridagene dine til?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *