1 desember

God Morgen!
Da var 1 desember kommet og det er hele 24 dager igjen til jul. Her blåser det så ille at jeg kommer nok til å falle over ende på sykkelen på vei til jobb, men krysserfingrene for at det går bra.
Har åpnet den første gaven i kalenderen i dag(får gaver annen hver dag), snille mamma har jo ordnet med det i år og. Kamera gikk dessverre tomt for batteri etter jeg hadde åpnet gaven, så hva den inneholder skal dere få se når jeg kommer hjem i kveld en gang.

De siste dagene har jeg ikke gjort annet enn å skrive planer, gjennomføringer og evalueringer av oppgaver gjennom jobb. Så i dag tar jeg ett lite avbrekk og stikker opp til mamma for å bake pepperkaker sammen med Lillesøster Malin, Stesøster Ronja, Stesøster Rikke og Stesøster Maya. En fin start på desember. Bare det kommer snø snart så blir vi alle fornøyde.

– Stine

You may also like

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *