Kort varig glede

Snøen ble som jeg hadde forventet ikke liggende så lenge. Det ligger noen klatter her og der, men ikke nok til å kunne få julestemning av. Kanskje det blir en jul uten snø? Isåfall blir jeg veldig lei meg. Må nok ta turen opp i Meråker og besøke Thale, for der er det visst kommet en god del snø.
Men tror nok jeg må se å få somlet meg til å få kjøpt ett par Ugg’s alikevel slik at de står klare når jeg får bruk for dem.

Nattesøvnen min ble helt ødelagt i natt! Og jeg ble maks irritert. Naboen har «satt bort» hagemøblene utenfor vinduet på hybelen min noe som er greit nok. Men han har og lagt en presenning over møblene som bråker noe helt forferdelig når det blåser på den. Og i natt blåste det ikke lite for å si det slik. Ble en smule frustret.

Nå skal jeg kaste i meg litt frokost før jeg skal tusle opp i gata å se om jeg finner ett par Ugg’s også skal jeg på lærlingsamling. Blir nok ikke noe mer spennende enn de andre lærlingsamlingene, men må nesten være flink å stille opp, selv om jeg har fri.

– Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *