Måneden som gikk: Mai

Jeg koste meg på 17. mai sammen med kjæreste  og familien min.
Jeg var på by-tur sammen med mormor, mamma og lillesøss. Kjempe koselig!

Jeg tilbringte mange herlige dager med min kjære, både med grilling og på Sverigetur

Dagene med masse sol ble tilbringt i sommerkjole eller bikini med en bok på verandaen.

Jeg tilbringte en herlig helg sammen med min bestevenninne Solveig, der det blant annet ble grilling.

Jeg var å besøke Stina og den gale katten hennes, hvor jeg fikk servert melk, saft og brownies.

Jeg var på konfirmasjon til tremenningen min, i dette tilfelle bilde av meg og søss før kaffen.
Jeg føler at jeg har fått utnyttet denne måneden kjempe godt! Attpå til jobb føler jeg at jeg er for sliten til å finne på noe etter på. Men som jeg selv legger merke til etter oppsummeringen så har jeg klart å fordelt tiden min bra mellom venner, kjæreste og familie. Noe jeg for min del synes er kjempe bra. Måneden har kanskje vært litt mye tanker involvert. Men det ordner seg.
Nå har vi begynt på juni, og første uken her er jeg hjemme alene. Helgen skal bli brukt med kjæresten og muligens gode venner. Håper på en fjelltur i løpe av helgen, jeg har sååå lyst! 
Ellers denne måneden skal vi gjøre oss ferdige med «møtene» og få alt fikset og klart til juli. Vi skal på barn-dåp til søskenbarnet til Knut . Samtidig er dette min siste måned i jobb på Åsen barnehage. Håper denne måneden blir like bra som den forrige.
Hvordan har din Mai-måned vært?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *