Lang flat

Har jeg ikke vært på farten, hatt besøk eller vært på jobb har jeg logget lang flat med hoste, tett nese og vond hals. Har det fremdeles, men har ikke ro i rumpa til å sitte i ro. Skjønner ikke hvor jeg får all energien fra, kan ikke skryte av at jeg sover så utrolig mye om natten.
I dag har jeg fått ryddet litt her, lenge siden jeg har orket å grave opp i alt rotet. Føler uansett ikke det blir helt ryddig. Slik er det å bo på en liten plass. Nå skal jeg snart ut å møte lillesøster for å være med å kjøpe julegave til mamma, samt stikke innom postkontoret å hente en pakke som jeg fikk melding om at hadde kommer klokken 7 i morges. Så venter jobb. Men jobber ikke så sent i kveld så da blir det vel greit å komme hjem i kveld.

– Stine

Jeg har ikke vært alene om å ligge langflat!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *