Familiekos og Sovesofa selges!

«Jul i Blåfjell 2 » filmen var nok en av de mest kjedelige barnefilmene jeg har sett på lenge! Til og meg vesle Maya begynte å vri på seg i kinosetet mot slutten fordi det begynte å bli kjedelig. Må nok si meg ærlig i at «Jul i blåfjell» som går på tven i advent tida er bedre. Men koselig var det like vel å ha med seg Malin og Maya på kino.

Så gikk turen utover til mormor og morfar hvor vi fikk servert hjemmelaget pizza. Og lucy me så ble det igjen rester som jeg fikk ha med meg hjem. Mens jeg var der var jeg også innom kjelleren en tur hvor en del av mine ting står i pappesker, så da tok jeg gjerne med meg julestjerna, advent staken og litt mer dill dall som jeg skal få opp til uka når jeg har fått vasket her. Neste helg er jo første helt i advent.
Ellers satt jeg og Maya og spilte litt yatzi også ble det fletting av begge jentene sitt hår etter de hadde løpt gjennom dusjen. Ble skikkelig koselig lørdags ettermiddag med familien.
Nå skal jeg rigge meg godt til og ha Twiligth maraton siden jeg har fått lånt de tre første filmene. Ønsk meg lykke til! Sovnet de 2 første gangene jeg prøvde å se første filmen.

Har forresten en sovesofa jeg skal selge. Om noen er interessert så send meg en mail på Stin3@live.com. Den er fint brukt og er omtrent 3 år gammel nå, men har stått ubrukt i nesten 2 av dem.

– StineYou may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *