Lege vissit og hjemme laget pizza


Det er fryktelig greit og ta med seg mamma hos legen når hun tar seg av snakkingen og betaler legetimen for meg. Takk mamma, du er verdens beste! Legen har nå sendt søknad til St.Olavs Hospital for at jeg skal kunne komme meg inn der med allergien min, om det ikke går skal vi prøve å søke på Levanger.

Timene på jobb fløy som en vind i dag og jeg storkoste meg, tanken på 4 timer med jobb før helg var egentlig ganske bra. Etter jeg kom hjem har jeg fått vasket opp litt, har oppvaskmaskin men vasket kasserollene for hånd. Skal vel egentlig bare ta det rolig i kveld, det er noe jeg har blitt flink på. 
Må vel hive meg rundt og lage noe pizza deig jeg da, den skal jo heves å vettu. Gleder meg masse til hjemmelaget pizza nå.
Hvordan har din dag vært?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *