Helg!

Endelig var den etterlengdene helgen her igjen. Har vært helt utbrent hele uka og den energien jeg har hatt til overs har jeg prøvd å bruke på litt tid sammen med venner. Det har stort sett gått i ett, og det har ikke vært en dag hvor jeg ikke har hatt noe å gjort. Det verker i alle muskler i kroppen og jeg skulle gjort hva som helst for en rygg og nakkemassasje! Kjenner det verker på baksiden av den ene skulderen til og med når jeg ligger i ro. Pain.Så i kveld blir det rolig kveld med Idol  og Senkveld på tven og kanskje litt snacks til.

Helgen skal bruker til litt kvalitets tid sammen med familie og venner. Men samtidig skal jeg sørge for at jeg får ladet opp til en ny uke med jobb. Jobber bare 4 dager i neste uke(jobber normalt 6 dager), så det blir litt deilig da.
Ønsker dere alle sammen en fin fin fredagskveld!

– Stine

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *