Fredag 04. Juni 2010

Det ble pizza på oss, og den smakte utrolig godt! Ikke for å skryte altså, men er det noe jeg kan så er det å lage hjemmelaget pizza. Lært av den beste, mamma. Men jeg var vel ikke helt med da jeg holdt på i kveld siden jeg glemte å smøre inn bakeplaten med smør. Noe som ente med at deler av pizzaen satt fast i platen. Men det forandrer ikke smaken.
Etter vi hadde kost oss med pizza fant vi ut at vi skulle besøke de to suppegjøkene oppe i Flora. Riktig nok var de i Tr.heim når vi ringte, men de sa de skulle kjøre rett hjem og skulle møte oss på Stjørdal om 30 minutter. Vel, det kunne vi visst bare glemme. Da vi var på Stjørdal var de fremdeles i Tr.heim. Da kan man si Knut var rimelig irritert. 
Så imellom tiden kjørte vi oss en tur opp i Tangvold til Tanten og Onkelen hans hvor vi alltid er like velkommen. Elsker og komme på besøk der, de tar seg alltid tiden til å ha oss på besøk når vi spør om de vil ha ett lite besøk. Av Grete fikk vi kaffe og te før vi gikk oss en tur ut i Ny-landet meg og Knut. Nydelig natur og nydelig utsikt. Ikke rart gutten trives der på sommerstid.
Vel tilbake fra turene stakk vi inn en tur for å si hadebra siden vi bestemte oss for å sette nesen ned til suppegjøkene i Flora. Stein Henrik hadde besøk av sin kjæreste som verken jeg eller Knut har hilst på face to face. Trivelig jente med bra humor. Også var det en kamerat av Karsten og Stein Henrik der men husker ikke hva han hett. Han hadde i allefall veldig langt hår. 
Vi kjørte hjem i 12 tiden i natt. Og da vi kom hjem tok vi oss ett glass hver med litt sterkere varer enn brus, men bare for kosens skyld mens vi spiste ostepop og så film. Men trettheten tok overhånd og vi gikk for å finne senga. Synes kvelden ble veldig vellykket. Og det må vel være ett under at jeg klarte å være så våken som jeg var i går, som regel etter en dag på jobb er jeg helt skutt i 10 tiden om kvelden. Deilig med litt ekstra energi!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *