Solfylt lørdag med grillkos

Det har vært en solfylt dag. Brukte deler av dagen til å ligge på verandaen og kjenne solstrålene holde rundt mine kroppsdeler og gi meg varme og brun farge. 
Litt utpå ettermiddagen fikk vi gjester, Stein Henrik, Karsten, Magnus, Elisabeth, Sonja, Anette og Solveig kom på grilling. Men siden Karsten, Stein Henrik, Magnus og Elisabeth ikke hadde med seg grillmat ble det ikke mat på dem. Men koselig var det uansett at de kom en tur. De ble utrolig imponert over utsikten og beliggenheten av huset jeg bor i for tiden. Skal se om jeg får tatt noen bilder i morgen så dere får se. 
Sonja og Anette ble ikke like lenge som de andre. Solveig kjørte vi etter hvert hjem samtidig som vi skulle kjøre resten av bøtteballetten til Verdal. 
Nå sitter meg og Knut og bare koser oss med litt potetgull og dipp mens vi ser filmen «Catch me if you can» på tvNorge. 
Katten min har lagt seg godt til rette i fanget til Knut og storkoser seg, noe hun fortjener etter hun har vært innelåst i garasjen i flere timer ettersom Knut hadde igjen garasjeporten mens hun var der inne uten at noen av oss visste det. Stakkar pusen. 
Blir rolig resten av kvelden, håper på fin vær i morgen. Og kanskje blir formen så bra at jeg kan stikke en tur på fjellet på en trim tur i morgen. Ønsker dere alle søte lesere en riktig fin lørdagskveld! 
Har du grillet i dag?
Har du sett filmen » Catch me if you can»?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *