Vinneren av konkurransen!

For å si det slik ble det ikke så veldig mange som meldte seg på konkurransen, men hva kan man forvente? Av de som melte seg på har jeg da trekt en vinner. Og vinneren er Tina! Trykker du på navnet hennes kommer du inn på bloggen hennes, der hun skriver om sin hverdag med blant annet verdens Skjønneste datter! Gratulerer Tina!

– Stine

130010250_17a97vr-17a985e_large

 

You may also like

3 kommentarer

  1. Hvordan får du til at linken til en side er gjort om fra mange bokstaver og tall til et bestemt ord?
    Klem!

    1. Først skriver du det ordet du vil ha istede for linken, så markerer du ordet og på verktøylista di har du ett verktøy som heter legg til/rediger lenke. Trykk på den og legg inn linken til siden. 🙂 Skjønte du det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *