Husmor og bursdagsfeiring

Husmor feelingen er inne igjen. Ny uke, mere og gjøre i leiligheten. Rollen som husmor er noe jeg begynner og bli vant med, og for å være ærlig så liker jeg det. Så lenge jeg har energi til det, for det er det ikke jeg har vær dag! Mangler bare hus og barn nå så kan man kalle meg en skikkelig husmor.
Før Knut kom hjem i dag rakk jeg og gjøre mye! Blant annet gå med søppla, lage brød-deig, støvsuge golvet og vaske kasserollene. Er ikke jeg flink vel?
Siden han var å skulle hente noen bildeler, tok turne innom foreldrene sine og for å kjøpe kattemat.  Nå står brødene i ovnen, så det blir deilig med nybakt brød til kveldsmat. Middag har jeg og laget forresten. Skryte, skryte.

I går tok vi turen opp til mamma for å feire bursdagen hennes som var den 4. Januar og min som er den 18. Januar, og da fyller jeg 20 år! Så da sier jeg hade bra til tenårings livet. Kanskje like greit jeg allerede vet hvordan det er og være husmor?
Fikk noen gaver i går da av mormor og morfar, tante, onkel og Nikolai , Åse og av Storebror Espen og samboeren hans Lise. Av resten av folket får jeg vel gavene på selve dagen.
Noe av tingene jeg fikk var enda 4 glass skåler(lik dem jeg fikk til jul), pute, Smykketre(PRAKTISK!), lys, kopphånduk, Glass med hjemmelagde drops i og litt penger.  Ble utrolig glad for alle gavene!

Nå skal jeg etter hvert ta meg nystekt brød til kveldsmat, sette rumpa mi i sofaen med ei bok i hånda og bare kose meg til senga begynner og rope på meg. Enda en jobbdag i morgen vet dere!

Føler du deg som en husmor?
Når har du bursdag?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *