Det nye prosjektet

(Bilde: Google)
Intervjuet i dag gikk helt greit. Synes egentlig det virket mer som ett avhør. Dette var for en ungdomsundersøkelse for rus blant ungdom i Stjørdal. Ganske greit å være med da, fikk ett gavekort på kjøpesenteret på 200kr. Noe som passet meg ganske bra.
Etter intervjuet var meg og Jeanette innom Bunad Sentralen på Stjørdal. Prosjektet vårt er at vi skal sy vår egen bunad. Kurset begynner ikke før i midten av September, men vi fikk gjort en ordning hvor vi får begynt litt tidligere. Vi tok mål av bredde og lengde også bestilte vi stakk og veske. Til meg i hvertfall, til Jeanette var det vel med litt mer siden hun skulle ha graffel bunaden. Jeg har valgt å ha Nord-trønderbunad i blå siden jeg liker den best. Samtidig hører den jo til der jeg er i fra. Det som skjer i første omgang nå er at vi får tilsendt stakk m/ tilbehør. Så skal vi nedover på Bunad sentralen og få litt hjelp til å komme i gang. Så får vi begynt å brodere. Kursene får vi hjelp til å montere og det vi ikke har fått til ellers. Gleder meg kjempe morsomt til å begynne! Dette blir kjempe gøy! Kommer til å oppdatere her på bloggen hvordan det går og slikt. 
Nå har jeg ikke stort mer å fortelle dere, derfor ønsker jeg dere en riktig god natt!
Har du bunad?
Hvilken?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *