Pakke i posten

Hadde jeg visst at vi skulle gå til skolekinoen i dag hadde jeg for pokker ikke tatt på meg vinterstøvlettene mine. Tenkte jo selvfølgelig at vi skulle ta buss, så det å sykle med støvletter er jo ikke noe problem. Men neida, her er skolen sprek og går. Så jeg er sliten i beina! På vei tilbake til skolen skulle vi selvfølelig gå en omvei for å se hvor barna i klassen jeg jobber i bor. Lukcy me.

Kom pakke i posten i dag. Og den har jeg ventet på lenge! Hva den inneholder skal dere få se senere. Det er ikke noe kjempe spennende egentlig, bare jeg som har lengtet etter dette klesplagget. Venter også to andre pakker i posten etter hvert. Den ene er månedenes produkter fra Yves Rocker , og den andre er julegaven fra Kinemor. Den skal selvfølgelig ikke åpnes før julaften, men det er like vel både spennende og gøy og få julegave i posten!

– Stine

Vinterskoene mine som jeg gikk med i dag. Kjøpt på Bianco

You may also like

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *