En liten Søndagsoppdatering


Søndag, fri dag. Laffe dag. Jeg har ikke en gang orket å fikse håret, joggebuksa er slengt på og man sitter godt til rette i god stolen. Vi skal snart kjøre til Stjørdal så Knut får ryddet ut resten av restene på rommet sitt hjemme til foreldrene. Noe som har vært ett stort prosjekt for han i helgen siden foreldrene har besluttet og lage gjesterom av søsteren hans sitt rom og gitt hans til hennes. 
Ellers en liten oppdatering fra helgen. Mye av tiden har blitt tilbrint oppe i Flora sammen med Stein Henrik og Karsten, førstekvelden gikk det med på forsøk på å fikse bil. Og andre kvelden spilte gutta litt basket før vi gikk inn og så film. Så man kan si vi kom hjem ganske sent i natt. Jeg var også på jobb i går kveld, noe som ble ett ganske stort kaos. Ble også litt små dårlig med svimmel og hodepine. 
Bildene ovenfor er tatt utenfor her jeg bor hos mormor og morfar. Ble egentlig ganske fornøyd.
Hva synes du om bildene?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *