Lerret bilder

Nå for tiden har lerretbilder blitt ett kjent produkt i butikkene. Du finner dem i alle farger og med mange forskjellige motiv. 
Du finner de med motiver som dyr, frukt, blomster, storby bilder, landebilder og sikkert mye mer. Personlig liker jeg de med blomster motiv best. Har ett ganske stort ett selv som er limegrønn med rosa blomster på. Har ikke hengt det opp enda, men det blir når jeg får flyttet til Stjørdal igjen.
Jeg gav også ei venninne av meg to slike bilder med blomster på i bursdagsgave. Men disse hadde hvit bakgrunn med blomster i lyserosa og lys grønn. For meg hadde disse passet perfekt på ett soverom. Det store jeg har passer mere på stuen. 
Jeg vet ikke hva det er med disse bildene, men det er ett eller annet preg over dem som gjør at jeg liker dem utrolig godt. 
Hva synes du om lerretbilder?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *