Outfit 27.10.11

Det har vært en del katteprat på bloggen den siste måneden, har hatt veldig til blogg tørke og har vært dårlig med kameraet. Litt mer katteprat blir det siden Simba kommer tilbake igjen i morgen hvis alt går etter planen. Kan vel si han har vært på en liten ferie mens kattungene har vært her. I denne anledning fant jeg ut at jeg skulle kjøpe noen nye leker til pusene, så det kommer nok noen bilder fra når de får testet ut sine nye leker for første gang.

Denne helga har jeg jobb helg, noe som egentlig er litt kjipt siden jeg har blitt invitert på Halloween party sammen med Stesøster Ronja og typen hennes Marius og masse andre folk da selvfølelig. Jeg er ikke akkurat den som fester hver helg, men får veldig lyst når jeg blir invitert med og ikke kan. Forrige gang jeg hadde jobb helg fikk jeg og invitasjon til hyttefest, men kunne heller ikke komme da. Men det skal nok bli greit på jobb uansett, vi kan jo ha vår egen lille fest. I kveld skal det være konsert eller rettere sakt del finale i Trønder Rock eller noe sånt, er ikke helt oppdatert. Så håper på at oppmøte blir bra, for jeg er sikker på at konserten blir bra! Tenker å ta med meg kameraet og få tatt litt bilder så dere får se. Jobber ikke så alt for sent i kveld, litt deilig det og i grunnen. Men nå må jeg løpe så jeg ikke kommer for sent på jobb.

– Stine  

Genser – Lindex(Fått av Ronja)//Singlett – Vero Moda// Bukse – Vero Moda// Tøffler – H&M

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *