God Morgen!

Jeg ville gi meg selv den gaven i går at jeg skulle legge meg tidlig og få en god natts søvn og være opplagt for å dra på jobb i dag. Men det ente opp med å bli rene sirkuset. Det har gått rundt og rundt og litt til siden i hele natt. Akrobaten i meg våknet opp og senga ble rene trapesene i toppen på sirkusteltet. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke fikk sove i natt. 
Det klødde i ganen og det klødde i nesa, helvetes allergi! Så i kveld skal jeg vertfall ikke legge meg tidlig. Jeg tar ikke sjansen på enda en natt med sirkus.
Jeg skal snart kaste meg over sykkelen og sykle til jobb. I dag er det turdag, noe som er en stor fordel. For da går tiden alltid så mye fortere! Har vel begynt å gå litt inn i feriemodus nå, nedtellingen har begynt for lengst og dagene med turer er ett stort pluss. Ikke det at jeg er lei av jobben, men en liten ferie sier man aldri nei til. Da får jeg ladet opp batteriene til ett nytt år med barnehage. Og den ene uken med ferie skal jeg tilbringe med min gode venninne Jeanette i Bulgaria. Gleder meg vilt nå! 
Vel, ønsker dere alle sammen en riktig fin onsdag!
Har du sovet godt i natt?
Gleder du deg til sommerferie?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *