Kose kveld

Kom akkurat inn døra etter å ha tilbringt kvelden først på bursdag for Maya og Niklas to av mine ste-søsken. Her fikk vi servert alt for mye kaker og usunt, og ble stort sittende og prate. Niklas og kameraten skulle på kino og lurte på om jeg, Marius og Ronja og ville være med, men vi ble og takket nei. Vi dro heller innom «Come In» og leide film og bestilte oss pizza.
Filmen vi så hett «Dale and Tucker VS Evil». Ganske rar film egentlig, men på en morsom måte. Trodde først den var skummel, men den var heller mer komisk. Vi lo mye gjennom filmen så den var ganske morsom. Lykkelig slutt ble det og.

– Stine

Edit: Mista nettet før jeg fikk postet innlegget i går kveld. 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *