Lucy me!

Har ikke jeg verdens beste stesøster vet ikke jeg! Vi pleier og bytte låne litt klær siden vi har samme klesstørrelser og ganske så lik klessmak. Og i dag fikk jeg en hel bærepose med mange fine overdeler, en bukse og ett par belter! Noen strikket gensere, noe som passer meg perfekt siden jeg har vært på utkikk etter noen nå som vinteren kommer smygende og det blir tid for å kle seg varmt. Jeg fryser ganske fort og så dette passet meg veldig bra! Vil si Tusen takk til min elskverdige stesøster som er så snill og gir fattige meg så mye fine klær, TUSEN TAKK!!!
Gleder meg vilt til å sette sammen nye antrekk med de nye klærne mine. Deilig med litt nytt i garderoben.

– Stine

 

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *