To ting jeg hater

Å ta buss og offentlig transport generelt.  Det er skal ganske mye til for at jeg blir stresset , men dette gjør meg drit stressa! Ofte når jeg står og venter på tog eller buss har jeg alltid sjekket når det/den går , men likevel er jeg drit nervøs for at det/den ikke skal gå likevel. Har vært borti at tog har vært innstilt og at buss har vært forsinket. Er også nervøs for at bussen ikke stopper der jeg skal av eller på. Dette har jeg og opplevd og stå ute å fryse i god tid før bussen kommer også plukker den meg ikke opp. Det gjør meg drit forbanna rett og slett! Og det med priser, plutselig har de endret prisene og jeg sitter der med for lite penger. Det var en gang da jeg tok bussen at jeg betalte 4 kroner mer den ene veien enn den andre, ikke at det er så utrolig mye forskjell men likevel. Hvis du har akkurat også må du plutselig betale 4 kroner mer bare noen timer senere. Teit!

Å fryse! Dette er rett å slett helt ufyselig. Det å kjenne kulda krype inn i deg og ta over hele kroppen din. Det gjør vondt i alle ledd og du bruker alle muskler i kroppen til å holde varmen. Når du da kommer inn i varmen og bruker flere minutter og timer på å få varmen i deg igjen er du så sliten at du ikke har mer energi igjen. Og når fingrene og nesa begynner å skifte farge til rosa og du tror de skal falle av, ja da føles det ut som døden er nær. Nei, jeg hater å fryse selv om jeg elsker vinter og snø. Her tenker dere vel at da må jeg bruke mer klær, joda. Men ta ett eksempel, i går da jeg gikk til butikken tok jeg på meg kåpa mi fordi jeg trodde jeg skulle fryse men det ble omvendt det ble alt for varmt! I dag valgte jeg å ta på meg en litt tynnere jakke siden sola hadde skint tidligere på dagen. Men da jeg kom ut blåste det og det var piss kaldt! Fingrene mine var helt rosa da jeg kom fra butikken etter å ha bært posene og ørene mine holdt på å falle av. Vær gudene må bestemme seg!

– Stine

Tumblr_lsuoy6lsjg1qkpfd3o1_500_large

162653_177798155594072_166880013352553_387885_6782375_n_large

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *