Nytt halsbånd

I dag slo jeg på stortomma og kjøpte nytt halsbånd til Gizmo, min kjære pus! Hun har klart å revet av seg det forrige, så nå var det på tide at hun fikk ett nytt ett. Siden jeg først var på dyrebutikken for å handle inn kattesand. Denne gangen fikk hun seg ett reflekshalsbånd. Noe som passer henne ganske bra siden hun ikke er redd for biler i det hele tatt! Nå blir det kanskje ikke like vanskelig å se henne i mørket lengre. En liten trygghetsfølelse det og.

Simba har også kommet inn i dag, og han har jeg ikke sett på vel så lenge. I begynnelsen lå han i senga og koste seg men for øyeblikket ligger han under senga å furter for seg selv. Han ble heller ikke noe mindre blid av at Gizmo kom å spiste opp pølsa jeg prøvde å lokke han frem med. Han får nå bare ligge der til han finner ut at han kan komme frem.

– Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *