Oppdatering av helgen

Fredag kveld var egentlig planen at jeg skulle dra på Plumbo fest sammen med Ronja og Marius, men på grunn av at alle var slitne og ingen andre på vors ble det heller rolig hjemmekveld i Marius sin leilighet med pizza fra Amore og masse snacks. Også koste vi oss med Idol og Senkveld før det ble film. Jeg for min del synes det er utrolig mye koseligere med hjemmekveld sammen med gode venner enn med fyll og ukontrollert morro.

Lørdag sto jeg opp i rett tid og tok toget til Åsen hvor mormor plukket meg opp på togstasjonen så satte vi kursen mot Levanger. Da vi kom dit kom også tante og møtte oss så gikk vi rundt og kikket litt. Tante fikk kjøpt inn litt bursdags gaver og mormor fikk kjøpt julegaver. Jeg for min del hadde ikke særlig med penger å bruke siden jeg ikke har fått måndeslønna mi enda, men koselig var det alikevel. Så tok vi oss en god lunsj på kaffe.
Etter på kjørte jeg og mormor hjem til mormor og morfar på Åsen hvor mormor laget hjemmelaget pizza.
Utpå kvelden tok jeg toget til Stjørdal igjen, og Ronja hadde spurt om jeg ville ha taco så ble jeg tok turen dit en tur og spiste taco sammen med Ronja, Marthe, Marita, Marius og Marius. Marthe og Marita dro ganske så fort etter vi hadde spist for de skulle ut og sjekke ut livet i gaten. Mens meg, Ronja, Marius og Marius ble sittende og kose oss med snacks og film.

I dag har jeg ikke gjort det store egentlig. Har fått gjort ett par oppgaver i lærlingpermen og ellers er planen bare å slappe av og samle krefter til en ny uke på jobb.

– Stine

Tumblr_lsscp04x8u1r31ieho1_500_large

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *