Familietid og outfit

I dagen gikk turen først opp til mamma og Ivar. Mamma plukket meg opp etter jobb så kjørte vi opp på Skatval hvor Ivar hadde lagd i stand middag til oss. Det ble kyllingvinger, ris, potetsalat og potetgull på menyen. Dere leste riktig, potetgull. Dette var helt nytt for meg og det å spise potetgull til kylling blir jo bare HELT feil i mine ører. Men måtte jo prøve å det smakte faktisk utrolig godt sammen.

Etter middagen tok vi turen ut i Åsen for å besøke mormor og morfar. Malin-lillesøster dro dit med toget tidligere i dag. Da vi kom inn døra luktet det nystekte rundstykker som mormor hadde bakt for at jeg skulle få med meg hjem. Tusen takk!
Mormor lager verdens beste rundstykker. Her fikk vi servert kaffe og is(les de andre), jeg ville ikke ha noe så jeg satt og kikket på at de andre spiste is.
Fikk også med meg en plante av mormor siden jeg tok med meg 3 av blomsterpottene mine som har stått i kjelleren der. Mangler to å fylle opp nå. Blir koselig med litt grønt her inne, det gjør liksom litt med rommet det og.

– Stine

Bukse – Bikbok// Singlet – Kappahl// Jakke – H&M// Støvletter – ? //

 

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *