Bowling mestere


Lillesøss som proff bowlerMin store sjarmør Nikolai


Lillesøss og meg

Den kjekke kjæresten min

Nå er stemningen på topp med buzz og potetgull. Bowlingen ble en trivelig stund, Knut vant mens Malin kom på andre plass. Det vi si, meg og Nikolai tapte. Men vi tar det med ett smil. Ungene storkoste seg og hadde det kjempe gøy. 
Etter en hard konkurrert bowlingrunde stakk vi hjem for å spise pizza. Ungene var skrubb sulte og spiste masse! 
Har kost meg kjempe mye sammen med dem i dag. Og både meg og Knut har sier oss enige om at det å passe barn ikke er noe problem. Barna koser seg og vi koser oss. Da er det ikke mye forandring og ønske. 
Det blir vel ikke lenge til småtrollene blir hentet og skal hjem for å lalle. Da blir det  vel film og sofa kos på meg og Knut. Blir nok veldig rolig siden vi begge to er rimelig utslitte. 
Er du god i bowling?
Hva gjør du i kveld?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *